tisdag 30 november 2010

Julpyntat och fint hos oss!

Det är omöjligt att fång det mysiga skenet som blir i alla rum på en bild. Och det mesta kanske är mitt eget fel eftersom jag aldrig läser instruktionsböcker...hade nog blivit bättre bilder om jag kunnat med kameran riktigt :) Men men, det ser ändå rätt mysigt ut tycker jag! Vårt hus är verkligen som gjort för att vara julpyntat året om. Det blir sån otrolig julstämning här, tycker i alla fall jag :)

Burspråk nere. Här ska den riktiga julgranen stå tillsammans med ett stort trätåg som ni ska få se senare. Nu står här en tomtegubbe som knappt syns på bilden.

 Vardagsrummet uppe med plastgranen som vi redan klätt. Det är ju så kort tid man får njuta av granen, så vi har börjat att ha två granar, en riktig och en plast som vi klär redan till advent :)
 Burspråk uppe.

 Kakelugnen i vardagsrummet uppe med en fin krans som jag hittade nere i källaren. Det är de som bodde här förut som lämnat den och jag visste inte vad vi skulle ha den till förrän i år, när jag kom på vart den säkerligen brukat hänga! Den lyser inte sådär konstigt som på bilden dock.



5 kommentarer:

  1. Fiint!! Du verkar klar du. Tomten kommer inte än ;) / Mamma

    SvaraRadera
  2. Nä, men det är bara några veckor kvar! Det går fortare än man tror! =)

    SvaraRadera
  3. Supermysigt Lotta, ni har verkligen fått till den där rätta julkänslan som glimmar och glittrar. :)

    SvaraRadera
  4. Åh vilket fint hem du har. Blir riktigt avis på alla dina fina burspråk! Visst är det härligt att adventspynta. Äntligen!

    SvaraRadera
  5. Gud så härligt allt såg ut! Är lite ledsen att vårt hus inte ens är liiiiite klart. Allt jag kunnat pynta är ett fönster. JÄTTEKUL ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar