tisdag 16 november 2010

Boklistor

Jag och Therese har jobbat hårt på att skriva listor, och nedan till vänster kan ni nu se 4 nya rubriker som går att klicka på. Det är dels vilka böcker vi läst under året, som nu blir sedan vi startade bloggen i september, och dels listor över alla böcker vi har i vår ägo. Jag har nu publicerat mina listor och Tessans är nog inte långt borta, så ta en titt om ni är nyfikna!


5 kommentarer:

  1. Hmm, jag har nog en hel del kvar att göra innan min bokhylla är katalogiserad, men jag jobbar på det :)

    SvaraRadera
  2. Vad kul :) Reglerna på muffinsen är väl inte så strikta. Ni är ju förtjänta till den, så det är klart att ni ska lägga upp den :)

    SvaraRadera
  3. Kollade igenom din "bokhylla" och såg att vi har en hel del titlar gemensamt. Kul att se att du också har Jacq's Ramses-serie, den är verkligen bra! Har du hunnit läsa den än?

    SvaraRadera
  4. Tycker absolut du ska ge den boken en chans i så fall. Jag har verkligen en stark förkärlek till böcker som svävar mellan dröm och verklighet. Kan inte få nog av sånt. Ju skummare desto bättre :)

    SvaraRadera
  5. Kikade i din bokhylla och blev glad över att du läst Isfolket-serien. Vad tycker du om den? Är påväg att beställa Häxmästaren hela tiden men jag känner att jag har nog med böcker för tillfället :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar