tisdag 23 november 2010

En effektiv tisdag

 Idag har jag varit så otroligt effektiv så jag tror knappt själv att det är sant! Jag har varit som en perfekt hemmafru. Zelda är hemma och är lite sjukling men hon är pigg, så jag jag haft hjälp och sällskap nästan hela dagen :)
Vi började med att städa Zeldas rum imorse, det tog ett tag kan jag säga. Vi möblerade om lite uppe i hallen, satte upp gardiner i Tíndras rum, tvättade, bar grejer till källaren och lekte lite. När Tindra slutade skolan hämtade jag henne och lämnade av henne hemma med Marcus och Zelda. Själv åkte jag ner på stan och shoppade grejer till sovrummet. Vidare ut till Birsta för storhandling och mer shopping, och sen hem och laga middag till en hungrig familj. Efter maten stängde jag och Zelda in oss i mitt och Marcus sovrum och påbörjade en förvandling. Vi överraskade Marcus med att ha piffat till sovrummet rejält och jag är såååå nöjd med resultatet! Det blev bättre än jag trott och ännu är det inte klart. På torsdag kommer mamma och hjälper mig att bygga en sänggavel och sedan är det bara att fortsätta att leta efter de perfekta sängborden.

Såhär blev det men det gör sig bättre i verkligheten än på bild :)


Tyvärr hade jag ingen bättre "förebild" än den här, trodde att man såg mer runt omkring sängen, men men...Faktum är att det faktiskt inte finns så mycket runt sängen att se :)


4 kommentarer:

  1. Blir jättefint!!! Pricken över I:et gör vi på torsdag :D // Mamma

    SvaraRadera
  2. Jättefint! Vad duktiga du och Zeld varit. Hoppas på att A oxå blir en sån fin hjälpreda snart, just nu är det bara bygga legogarage som gäller. Liite tråkigt i längden tycker mamman :)

    SvaraRadera
  3. Tack för boktipset Lotta! Ska absolut se efter böckerna på biblioteket i morgon!! Vad fin sängen blev!! :)

    SvaraRadera
  4. Vilket snyggt klädskåp du har. Man får verkligen Narniavibbar av det. =)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar