torsdag 28 oktober 2010

Snart bär det iväg

Den här båten ska vi tillbringa några härliga dygn på och det känns helt underbart. Det är vår "minibröllopsresa" som vi åker på tillsammans med barnen. Nu sitter vi och kollar Robinson och väntar på att klockan ska bli 23:45 för då kommer taxin och hämtar oss. Vi åker taxi till busstationen och sedan ska vi sitta på en buss hela natten (Sundsvall-Arlanda), det känns lite jobbigt och jag är lite orolig för hur det ska gå med Zelda. Tidigt imorgon går planet till Malaga där vi sedan kliver på båten. Vi har ett stopp på Korsika och ett i Toulon, Provence och resten av dagarna till havs där vi ska ha så lyxigt!!!
Jag kanske kommer att kunna smyga in något inlägg under resan men i annat fall får ni hålla till godo med Therese. Och det är ju inte fy skam inte!

3 kommentarer:

  1. Ingen press, ingen press, ingen press, var naturlig.. hehe

    SvaraRadera
  2. Åh,det låter underbart. Jag är inte allllls avundsjuk. Trevlig resa. Hoppas att det blir precis så härligt som det låter. Kram

    SvaraRadera
  3. Lotta; när det gäller Guns n roses var jag kär i trummisen Steven Adler... Å det är ju helt fruktansvärt hur han ser ut nu förtiden!!! Han har inte hållit stilen lika bra som mr Jon Bon Jovi!! :-)

    Ha en fantastisk resa!
    Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar