Alla menyer är beräknade för 4 personer, men jag tyckte det blev mer än så. Jag åt massor, men ändå blev det 3 riktigt stora matlådor. Henrik är ju allergisk mot allt från havet och Alvin var inte intresserad av att ens smaka tyvärr. Men desto mer till mig :)
Jag kommer aldrig få fota till någon kokbok, men ni får tro mig att det var väldigt gott!
Alvins mer "vanliga mat"
Här kommer receptet:
Sätt ugnen på 175 grader.
Koka ca 900g potatis (blev mycket över för mig)
Skölj och torka av ca 600g sejfilé. Bred ut fisken i en ugnsfast form.
Häll 1dl grädde över fisken och strö över ca 2/3 tsk salt och 1krm svartpeppar.
Skiva 3 tomater och 125g champinjoner och fördela över fisken.
Strö över blad av 1/2 kruka basilika och ca 80g parmesanost.
Ställ formen mitt i ugnen och tillaga i ca 25 min. Efter 15 minuter, höj värmen till 225 grader.
Koka 300g broccoli och servera tillsammans med fisken och kokt potatis.
Kul! Jag blir sugen att testa!
SvaraRaderaLåter jätte gått
SvaraRadera