onsdag 18 januari 2012

Vår omgivning

Jag vill börja med att säga att det är något fel på bloggen för tillfället. Jag vet inte om det bara är för oss det krånglar eller om det gör det för er också. Vi kan inte svara på kommentarer eller gå in på vissa inlägg, sidan blir bara vit...

Jag tänkte visa er hemma lite bilder på hur det ser ut här i Kamala. Jag har inte tagit så mycket bilder men en liten aning kan ni få. Vårt hotell ligger efter huvudgatan som går igenom Kamala. Norrut kommer man till Surin och söderut kommer man till Patong. Eftersom vi hyrt bil tar det inte lång tid att ta sig runt här. Till stranden går vi på 5 min så det är inte alls långt. Varje kväll går vi ner dit och äter middag på någon av alla restauranger som ligger där. För vår familj som är 4 pers brukar det gå på ca 750 THB om vi dricker läsk till maten och äter någon efterrätt. Om ni delar det på fyra och sedan drar bort några kronor till får ni det ungefärliga priset i SEK. Man kan alltså äta ute varje dag utan problem! Frukost äter vi oftast hemma för enkelhetens skull eftersom barnen ska på skolan.
Bilderna här har jag tagit på vägen mellan vårt hotell och stranden.









1 kommentar:

  1. Men åhhhh! Det ser helt underbart ut. Blogger krånglar för många just nu. Själv fick jag ändra en inställning som gällde kommentarer så de hamnar i ett pop-up fönster. Nu kan mina läsare kommentera igen. Ha det jätteskönt.
    Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar