onsdag 10 oktober 2012

Bokens Afton - Katrin Zytomierska & Martina Haag

Vilken rolig kväll det blev! Båda tjejerna var roliga och inspirerande att lyssna på och det blev många skratt. Kvällen började med Katrin som berättade om LCHF och hur hon gått ner 30kg enbart med hjälp av kosten. Hon har precis öppnat en butik i Stockholm där hon säljer LCHF-produkter, d.v.s. nyttiga alternativ till socker och mjöl och sådant. Hon driver också LCHF-klubben på nätet och är helt hängiven den här viktminskningsmetoden. Martina Haag däremot förespråkar motion. Från att inte ha motionerat alls började hon springa och idag springer hon maraton! Hon började med tio minuter och ökade sedan med en minut varje dag. Hon hade också 30kg att gå ner efter sin gravidiet och har nu fixat det enbart med hjälp av löpningen. Båda metoderna fungerar alltså men en kombination borde vara oslagbar.
 
Måste tillägga att Martina Haag var precis så rolig som hon är i sina böcker och på TV! En riktig entertainer som aldrig vill sluta prata :)
 

 



2 kommentarer:

  1. Förstår att det blev en rolig kväll. Den skulle jag också velat vara på!

    SvaraRadera
  2. Boklusen: Ja det var riktigt roligt! Vi har tur som har en sådan bra bokhandel här i stan. Kring 60 evenemang varje år av den här sorten!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar